Hogyan találd meg, hogy mitől leszel egyedi? Mi a kategória törvénye? Hogyan kerülj be a Forbes-ba? Hogyan szüntesd meg a halogatást? Mi az első lépés énmárkaépítés során? Miközben az énmárkaépítés képletére kerestük a választ megemlítettük, a 10,000 órás szabályt, a Dilbert sztorit, Chris Saccat és még sokakat. Igazi információbomba lett ez a podcast. Az énmárka építésről beszélgettünk Szántó Péterrel.

Szántó Péter

Szántó Péter, productivity hacker, a SpringTab alapítója, vlogger.

Főként olyan vállalatokkal dolgozott együtt munkája során mint a Time-Warner, a MasterCard, az OTP, a Fashion Street és az Edigital. Pro Universitate díjat nyert el a Budapesti Corvinus Egyetemen, ahol cum laude diplomáját is szerezte és a Hallgatói Önkormányzat elnöki posztját is betöltötte, emellett tanult a University of Southern California-n is.

Péter egyik álma vált valóra, amikor a TEDxYouth-on beszédet tarthatott. Az egyik vezető magyar kereskedelmi csatorna, az RTL Klub első Startup és Közösségi média műsorának vezetője volt, és a mai napig rendszeres előadó a Kürt Akadémián és az Internet Hungary rendezvényén, valamint olyan nemzetközi konferenciákon, mint SXSW, Lean StartUp Conference, Business of Software, Pioneers Festival vagy Wolves Summit.

A Forbes magazinban is megjelent, a 30 év alatti sikeres vállalkozók 30-as listáján. Az OTP SmartBank-kal elnyerte a MasterCard Mobilbank Applikáció versenyén az „Év applikációja” díjat, ahol Costumer Development és UX szerepet töltött be.

Idén jelenik meg a HVG kiadásában a produktivitásról és personal brandingről szóló könyve. Szakmai véleményvezérként két éve elindította vlogját.

Cápák és Karrierek – március 19.

Ha tetszett a podcast, akkor március 19-én várunk az idei második Cápák és Karrierek rendezvényen, ahol Péter is előad.

Ráadásul nem is akármilyen témában. Előadásának címe: Találd fel a saját kategóriád – tudatos munkahelyi énmárka kommunikáció a nulláról

Nézd meg az esemény tematikáját itt: https://cvshark.lpages.co/capak-es-karrierek-2/

énmárka szteroidokon - Cápák és Karrierek cover