A megjelenésről, kisugárzásról és a stílusról beszélgettünk Kovács “Yurkov” Orsolyával. Miért viselt Steve Jobs állandóan fekete garbót? Miért ment Lewis Hamilton Forma 1-es világbajnok farmerdzsekiben szmoking helyett egy hivatalos rendezvényre? Hogyan tudod újraírni a személyes márkád a munkahelyeden egy jó stílusstratégiával? Ilyen és ehhez hasonló kérdésekre kapsz választ, ha rányomsz a lejátszás gombra.

Kovács “Yurkov” Orsolya

Kovács “Yurkov” Orsolya, nemzetközi stílusszakértő, a YURKOV Stílustanácsadó alapítója, a Stíluserő című könyv szerzője, a MarieClaire videóbloggere.

15 év üzleti élet után, egy súlyos kiégést és egy még súlyosabb magánéleti válságot követően úgy döntött, hogy mindent megváltoztat az életében. Szakított az addigi szakmájával, otthagyta az informatika és a dokumentumkezelés piacát, és megalapította saját stílustanácsadó cégét, amiről régóta álmodozott.

Stílusszakértő kollegáival eddig többezer nőnek és férfinak segítettek egyedi stílusuk kialakításában.

A YURKOV a közösségi médiában több, mint 70.000 követővel rendelkezik. Orsolya szakmájának innovátora, piacának úttörője.

Cápák és Karrierek – január 23.

Ha tetszett a podcast, akkor január 23-án várunk az idei első Cápák és Karrierek rendezvényen, ahol Orsi is előad.

Ráadásul nem is akármilyen témában. Előadásának címe: Óriás bakik és titkos trükkök – a stílusos megjelenés titka az állásinterjún

Nézd meg az esemény tematikáját itt: https://cvshark.lpages.co/capak-es-karrierek-1/

a stílus hatalom - cápák és karrierek