Önéletrajz, ami nem csak kiemel a tömegből, de az állásinterjúra is bejuttat

Nem megmondom vagy megmutatom, hogyan írj önéletrajzot…hanem megírom helyetted.

Nincs szakmai okoskodás, csak megvalósítás. Segítek szavakba önteni azt, hogy miért te vagy a tökéletes jelölt a pozicíóra.

Készen állsz, hogy kitűnj az álláskeresők tömegéből?

 

Úgy gondolod, hogy ha egy HR-es a kezébe venné az önéletrajzodat, akkor azonnal tudná, hogy te vagy az, akit keres?

Első ránézésre tisztában lenne a képességeiddel, tehetségeddel?

Átlagosan kevesebb, mint 7 másodperc alatt döntenek a sorsodról. Ennyi időd van bebizonyítani, hogy érdemes vagy az interjúra.

Sajnos, az álláskeresések 90%-a már a rosszul megírt önéletrajz miatt elbukik.

PÁLYÁZATI ANYAG

Megírom helyetted az önéletrajzod és a motivációs leveled. A jövőben már nem kell azon görcsölnöd, hogy lehetőségeket szalasztasz el, mert lesz egy olyan pályázati anyagod, ami garantálja az interjút.

Egyszer és mindenkorra véget vethetsz a halogatásnak. Átbeszéljük a tapasztalataidat, céljaidat és egy hét múlva startra kész önéletrajz és motivációs levél lesz a kezedben, amivel rögtön elkezdheted a jelentkezéseket.

Nem kell tízezrekért önéletrajz író kurzusra menned, nem kell megtanulnod a hogyant és nem kell viselned a középszerű pályázati anyaggal járó sikertelenséget.

Megspórolom neked az önéletrajz és motivációs levél megírásával járó küzdelmet. Kínlódás helyett, egy fotel kényelméből élvezheted, ahogy elkészül a pályázati anyagod.

Örökre leszámolhatsz az alkalmanként számlázó karrier tanácsadókkal. Végre nem kell több órányi tanácsadási díjat kifizetned interneten is megtalálható vagy-működik-vagy-nem tippekért. Ha velem dolgozol, akkor direktben azért fizetsz, hogy sikerül. Nem megszakértem, hanem elkészítem. Ráadásul garantálom, hogy olyan pályázati anyagot írok, amivel több interjúra fogsz járni, mint korábban.

Csak válaszolnod kell néhány kérdésemre a karriereddel kapcsolatban, én pedig segítek szavakba önteni, hogy miért te vagy a tökéletes jelölt a pozícióra.

Ráadásként az Álláspályázat Csomag mellé az alábbi ajándékokat is megkapod:

Lista a legfontosabb magyar álláskereső portálokról, adatbázisokról

Jó lenne egy lista az összes fontos közvetítő, kiválasztó, toborzó és fejvadász cégről?

Aki nagyban gondolkozik, az szinte minden fontosabb rendszerbe feltölti magát, hogy a lehető legtöbben rátaláljanak. És a nagy számok törvénye ezeket a jelölteket igazolják. Minél több helyen vagy ott, annál jobbak az esélyeid. Tálcán kapod a listát. Megspórolom neked az utánajárást és így az anyagokat csak feltöltened kell.

LinkedIn profil és professzionális online jelenlét

Azt szeretnéd, hogy megkeressenek állásajánlatokkal?

Szeretnél minden fronton túllépni az átlagos megközelítésen?

Ehhez ma tudatos online jelenlét kell. A legtöbben nem ismerik fel ennek a jelentőségét, pedig ha ezt a kérdést ignorálod az olyan, mintha öttusában az egyik versenyszámban nem állnál rajthoz.

Az egyedüli állásszerző tanácsadó Magyarországon, aki garantálja a sikeredet.

A CV Shark az egyedüli olyan magyar vállalkozás, ami nem csak tanácsot ad, hanem eredményt is garantál az elhelyezkedni vágyó álláskeresőknek. Nem fejvadászattal foglalkozom, nem a munkaadó cégek megbízásából választok ki és közvetítek munkaerőt, hanem közvetlenül az álláskeresőknek segítek az elhelyezkedésben.

Erdőssy Gellért

Founder&CEO

Erdőssy Gellért szolgáltatások

MIT MONDANAK RÓLAM, AZOK AKIK VELEM DOLGOZTAK?

Ákos (33 éves, szakterület: stratégiai tanácsadás)

“Tanácsadói pozícióra akartam váltani 7 és fél kutatói és elemzői pozícióban eltöltött év után. Elég sokat dolgoztam az önéletrajzomon és összehoztam egy tömör, 2 oldalas, elég nehezen emészthető verziót, amire már nem tudtam külső szemmel, objektívan tekinteni. Gellért nem csak abban tudott tanácsot adni, hogy mit hagyjak a CV-mben és, ami benne maradt az hogyan maradjon benne, hanem abban is, hogy mi kerüljön ki belőle úgy, hogy a végén az eredmény még hatásosabb legyen. Közösen átdolgoztuk az önéletrajzom és egy ütős, egy oldalas verzió lett belőle. A végleges verziót 9 tanácsadó cégnek küldtem el, és a 9-ből 8-nál behívtak személyes interjúra, vagy tesztírásra.”

Katalin (52 éves, karrierváltó: közoktatásból IT területre)

“Gellérttel öröm volt együtt dolgozni. Igazán profi szakember, hatalmas rálátással és háttérismeretekkel. Ha valamire véletlenül nem tudott kapásból válaszolni, másnapra utánanézett. A reakcióideje elismerésre méltóan gyors. Tökéletesen érzi, hogy mikor van szükség gyorssegélyre, milyen szavakkal lehet fellelkesíteni az esetleg csüggedő álláskeresőt, és egyszerűen ragadós az a jókedv és “semmi sem lehetetlen” attitűd, ami sugárzik belőle. Az általa átírt önéletrajzom kézhezvételekor azonnal láttam, hogy itt egy olyan útra lépek, ami addig elképzelhetetlen lehetőségekhez juttat, és Gellért lelkiismeretesen végigkísért ezen az úton. Nagyon köszönöm! Bátran ajánlom, vegyétek igénybe a segítségét!”

András (44 éves, szakterület: vállalati finanszírozás)

“Pénzügyi szektorban töltött 20 év tapasztalatát kellett önéletrajzba sűrítenem egy külföldi pályázathoz. Első próbálkozásra egy több oldalas dokumentum született, amit később Gellérttel sikerült átdolgoznunk. Az új forma és tartalom teljesen más megvilágításba helyezte a szakmai múltamat.”

Máté (25 éves, szakterület: értékesítés)

“A Gellért által megírt önéletrajz egy oldalban összefoglalta mindazokat az elért eredményeimet, melyek reflektálnak a leendő munkaadó által keresett készségekre és képességekre. A régi önéletrajzom csak az iskoláimat, és a munkahelyeim nevét sorolta fel, nem sokat árult el a valódi tudásomról, így egy voltam a sok közül. Az új önéletrajz már az interjú előtt egy magasabb pozícióba rangsorolt, ami nagyban megkönnyítette a helyzetemet.”

Barbara (24 éves, szakterület: nemzetközi szervezetek)

“Nagyon elégedett vagyok: Gellért hihetetlen jól kombinálja a marketing, logika, pszichológia elveit, és persze a tapasztalatait az önéletrajzírásban. Ennek eredményeképp egy jól átlátható, logikus, ügyesen megfogalmazott önéletrajzot kapsz kézhez. Csak ajánlani tudom!”

Petra (31 éves, szakterület: olajipar)

“Most kértem Gellért segítségét és egyszerűen szólva le vagyok nyűgözve! Rengeteg CV sablont lehet találni a neten, de ezek semmit nem érnek, ha nincs ütős tartalmuk. Képzeljétek el azt, hogy beszélgettek egy idegen emberrel pár órán keresztül és összeállít nektek egy olyan CV-t, amit majd tátott szájjal olvastok, mert tömören és figyelemfelkeltően van megfogalmazva mindaz, amit eddigi elértetek. Próbáljátok ki, szerintem az elégedettség Gellérttel Garantált!

MINDEN KÉRDÉSEDET MEGVÁLASZOLTAM

A lenti kérdések szinte mindent tisztáznak az ÁLLÁSPÁLYÁZAT CSOMAGGAL kapcsolatban.
Ha már csak az jár a fejedben, hogy: “Hogy hogyan rendelhetem meg?” akkor görgess az oldal legaljára.

Bátran kereshetsz a cvshark@cvshark.hu-n vagy a +36304904282-es számon.

Ha esetleg úgy éreznéd, hogy nem azt a minőséget kapod, amire számítottál vagy csak egyszerűen nem vagy elégedett valamivel, akkor lehetőséged van megszakítani az együttműködést. Ebben az esetben azonnal és kérdés nélkül visszafizetem neked a csomag árát. Azért adok garanciát, mert tudom, hogy ha velem dolgozol, akkor kiemelkedő eredményt érsz el.

A lehető legtöbbet tudom kihozni a pályázati anyagodból, hiszen objektíven és szakértői szemmel tudok rátekinteni a múltadra. Pontosan tudom, hogy egy adott tapasztalatot, hogyan kell úgy kommunikálni, hogy az kivívja a kiválasztást végzők figyelmét. Tisztában vagyok a legújabb trendekkel, így nem egy átlagos önéletrajzot és motivációs levelet kapsz, hanem egy olyat, ami kiemel az álláskeresők tömegéből. Pályázati anyagod azokat a készségeidet és tapasztalataidat, fogja kidomborítani, ami egy számodra kedvező döntés meghozatalához szükségesek.

A közös munka során pontosan meghatározzuk azt, hogy milyen irányba fogsz elindulni és mik lesznek azok a pozíciók, ahova pályázol. Az állásra optimalizált pályázati anyagod már ennek tükrében készül. Az első konzultációt követően pontosan tudni fogom, hogy mik a céljaid, mik az adott terület elvárásai és mik azok az erősségek, amiket reflektorfénybe kell állítanunk annak érdekében, hogy felkeltsd a kiválasztást végzők figyelmét.

Az önéletrajz és motivációs levél megírását megelőzően az első konzultáció során átbeszéljük a teljes szakmai múltadat. Minden részletre kiterjedően képbe kerülök a tapasztalataiddal, készségeiddel. Pontosan tudni fogom, hogy egy adott munkakörben mik voltak a feladataid és a legnagyobb elért eredményeid. A pályázati anyagodat már úgy írom meg, hogy minden adat rendelkezésemre áll. Nem varázslatról van szó. Jó pályázati anyagot én is csak úgy tudok írni, ha minden szükséges információ a birtokomban van. Mivel napi szinten írok önéletrajzokat és motivációs leveleket ezért pontosan tudom, hogy a konzultáción mit kérdezzek annak érdekében, hogy minden fontos információhoz hozzájussak.

Mindkettőnknek az az érdeke, hogy gyors eredményeket érjünk el közösen, így azon vagyok, hogy a konzultációt követően legkésőbb 1 héten belül megkapd a kész önéletrajzot és motivációs levelet.

A konzultációk Skypeon/Zoomon/telefonon történnek. Az Álláspályázat Csomag esetén nem indokolt, hogy személyesen is találkozunk.

Természetesen, ha kérdésed van, akkor telefonon és emailben is elérsz, a konzultációkat követően is. Megpróbálok minden megkeresést 24 órán belül megválaszolni.

Az önéletrajzot és a motivációs levelet magyar vagy angol nyelven készítem el. Az esetek döntő többségében angolul készülnek az anyagok.

Igen, ráadásul nem is akárhogyan. A megközelítésem nagyon közel áll a globálisan elfogadott amerikai módszertanhoz. Olyan pályázati anyagod lehet, mint egy nyugati elit egyetemen végzett jelentkezőnek. És ez garancia a sikerre.

Az elmúlt években újra és újra tapasztaltam, hogy nagyon speciális igényekkel és elvárásokkal keresnek meg a hozzám forduló álláskeresők. Ezért a velem való munkának a díjazását az első beszélgetés alkalmával egyeztetjük személyre szabottan.

Előre utalással tudod rendezni a csomag árát. Az utalást megelőzően elektronikus számlát állítok majd ki a részedre.

Ha bármi egyéb kérdésed felmerül, ami visszatartana attól, hogy igényeld az Álláspályázat Csomagot, írj nekünk bátran a cvshark@cvshark.hu email címre.

Az alábbi űrlap kitöltésével tudsz érdeklődni az Álláspályázat Csomaggal kapcsolatban

A megadott elérhetőségek egyikén hamarosan keresni foglak.

Elfogadom az Adatvédelmi Nyilatkozatot és az Általános Szerződési Feltételeket.