Mi lenne, ha rekord idő alatt elhelyezkednél, több pénzt keresnél és még a karriercéljaid is megvalósulnának?

Nem csak a megvalósításban segítek, hanem a sikeredet is garantálom. Elmondom hogyan.

Segítek, hogy az álom munkahelyeden dolgozz, több pénzt keress és haladjon a karriered

Álláskeresés timeline

Mi lenne, ha mostantól csak azt csinálnád, ami működik?

Mi lenne, ha nem kéne kísérletezned, nem kéne bukdácsolnod, hanem csak jönnének a megérdemelt eredmények?

Ha töredékére szeretnéd csökkenteni az álláskereséssel töltött időt és végre szeretnél már egyről a kettőre jutni, akkor olvass tovább!

PÁLYÁZATI ANYAG

Megírom helyetted az önéletrajzod és a motivációs leveled. A jövőben már nem kell azon görcsölnöd, hogy lehetőségeket szalasztasz el, mert lesz egy olyan pályázati anyagod, ami garantálja az interjút.

Egyszer és mindenkorra véget vethetsz a halogatásnak. Átbeszéljük a tapasztalataidat, céljaidat és egy hét múlva startra kész önéletrajz és motivációs levél lesz a kezedben, amivel rögtön elkezdheted a jelentkezéseket.

Nem kell tízezrekért önéletrajz író kurzusra menned, nem kell megtanulnod a hogyant és nem kell viselned a középszerű pályázati anyaggal járó sikertelenséget.

Megspórolom neked az önéletrajz és motivációs levél megírásával járó küzdelmet. Kínlódás helyett, egy fotel kényelméből élvezheted, ahogy elkészül a pályázati anyagod.

Örökre leszámolhatsz az alkalmanként számlázó karrier tanácsadókkal. Végre nem kell több órányi tanácsadási díjat kifizetned interneten is megtalálható vagy-működik-vagy-nem tippekért. Ha velem dolgozol, akkor direktben azért fizetsz, hogy sikerül. Nem megszakértem, hanem elkészítem. Ráadásul garantálom, hogy olyan pályázati anyagot írok, amivel több interjúra fogsz járni, mint korábban.

Csak válaszolnod kell néhány kérdésemre a karriereddel kapcsolatban, én pedig segítek szavakba önteni, hogy miért te vagy a tökéletes jelölt a pozícióra.

“Most kértem Gellért segítségét és egyszerűen szólva le vagyok nyűgözve! Rengeteg CV sablont lehet találni a neten, de ezek semmit nem érnek, ha nincs ütős tartalmuk. Képzeljétek el azt, hogy beszélgettek egy idegen emberrel pár órán keresztül és összeállít nektek egy olyan CV-t, amit majd tátott szájjal olvastok, mert tömören és figyelemfelkeltően van megfogalmazva mindaz, amit eddigi elértetek. Próbáljátok ki, szerintem az elégedettség Gellérttel Garantált!

– Petra

STRATÉGIAALKOTÁS

Pontosan tudni fogod, hogy milyen állásokra érdemes pályáznod és, hogy minek, mikor és hogyan állj neki. Kezedben lesz egy tervrajz, ami kristálytiszta részfeladatokra bontja az álláskeresést. Így neked mindig csak a következő lépésre kell majd koncentrálni. Szorongás és idegeskedés helyett tervezhető folyamatot kapsz.

Kidolgozzuk azt a stratégiát, amivel a lehető leghatékonyabban tudsz eredményt elérni. Nem neked kell kísérletezned, hanem kapsz egy működő rendszert, ahol előtted van minden és pontosan tudod, hogy mit kell tenned. Jelentősen lerövidül az álláskeresés ideje, hiszen nem kell mindennek személyesen utána járnod. 

Állandó visszajelzést kapsz tőlem, így tudni fogod, hogy éppen aktuálisan min érdemes dolgoznod és merre haladsz. Nem kell kétségek közt gyötrődnöd, hogy jó-e az irány. Van egy beolajozott, jól működő folyamat, ami leveszi a válladról a terhet.

Tudni fogod, hogy mit érdemes tenned annak érdekében, hogy a lehető legnagyobb legyen az “elérésed” és az önéletrajzod mindenhova eljusson, ahova el kell jutnia. Több interjúd és több lehetőséged lesz, ami lehetővé fogja tenni, hogy alkupozícióba kerülj és azt az ajánlatot válaszd, ami hozzád és a szakmai kvalitásaidhoz méltó.

Ki fogod tudni használni a networkingben rejlő lehetőségeket, még akkor is, ha neked nincsen protekciód vagy hátszeled. Képes leszel kapcsolatba kerülni a döntéshozókkal és elérni, hogy megnyíljanak előtted a lehetőségek.

INTERJÚ FELKÉSZÜLÉS

Tökéletesítjük kommunikációdat, hogy végig a megfelelő üzenetet közvetítsd. Megszabadulunk a rossz sémáktól és berögződésektől, hogy az interjún kifogástalanul kommunikálj. Tudni fogod, hogy mit és hogyan mondj, annak érdekében, hogy jó benyomást kelts.

Kigyomlálunk minden olyan hiedelmet, ami azt mondatja veled, hogy nem vagy elég jó. Megtanítalak győztesként gondolkozni, így mások is a győztest fogják látni benned.

Interjúszimulációkat csinálunk, ahol begyakoroljuk azokat a szituációkat, amik még a legmagabiztosabb jelölteket is kizökkentik. Gondoskodom róla, hogy egy éles interjún ezekre fel legyél készülve, és úgy reagálj, hogy nálad maradjon a kontroll.

Olyan vezérfonalakat, szokásokat és automatizmusokat alakítunk ki, amik lehetővé teszik, hogy stresszhelyzetben ne a megoldáson, hanem inkább a megvalósításon legyen a fókusz.

Az interjúkérdések mögé fogsz látni és úgy fogsz tudni válaszolni, hogy a hallgatóságban jó benyomást alakíts ki.

Hitelesen és meggyőzően tudod majd átadni az üzenetedet. Képes leszel irányítani és a megfelelő mederben tartani a beszélgetést.

BÉRALKU STRATÉGIA

Teszünk róla, hogy a játékelméletben win-win-ként aposztrofált fogalom valósággá váljon. Pontosan tudni fogod, hogy mi az a gondolkodásmód és érveléstechnika, amivel kiharcolhatod magadnak azt a juttatási csomagot, amit megérdemelsz. Ha csak ezt jól csinálod, akkor már vissza is jött az All-Inclusive csomag ára.

Közösen meghatározzuk a piaci értékedet, így pontosan tudni fogod, hogy mi az a juttatási csomag, amit már érdemes elfogadnod.

Megismered a bértárgyalás pszichológiáját. Pontos képed lesz arról, hogy a szituáció során mit és hogyan kommunikálj, hogy a lehető legmagasabb juttatási csomagot érd el.

Nem fog remegni a hangod, nem fogsz elbizonytalanodni, mert azzá az emberré fogsz válni, aki magabiztosan ki meri mondani, hogy mennyit ér. Szimulációs gyakorlatokat csinálunk, hogy élesben is fesztelenül tudj kommunikálni a béralku során.

Nem fogsz katasztrofális hibát véteni a bértárgyalás során. Ismerni fogod a legösszetettebb koncepciókat és érveléstechnikai fogásokat, tisztában leszel a megvalósítás hogyanjával és elég gyakorlás lesz a hátad mögött ahhoz, hogy gond nélkül vedd az akadályt.

Ráadásként az All-Inclusive Csomag mellé az alábbi ajándékokat is megkapod:

Lista a legfontosabb magyar álláskereső portálokról, adatbázisokról

Jó lenne egy lista az összes fontos közvetítő, kiválasztó, toborzó és fejvadász cégről?

Aki nagyban gondolkozik, az szinte minden fontosabb rendszerbe feltölti magát, hogy a lehető legtöbben rátaláljanak. És a nagy számok törvénye ezeket a jelölteket igazolják. Minél több helyen vagy ott, annál jobbak az esélyeid. Tálcán kapod a listát. Megspórolom neked az utánajárást és így az anyagokat csak feltöltened kell.

LinkedIn profil és professzionális online jelenlét

Azt szeretnéd, hogy megkeressenek állásajánlatokkal?

Szeretnél minden fronton túllépni az átlagos megközelítésen?

Ehhez ma tudatos online jelenlét kell. A legtöbben nem ismerik fel ennek a jelentőségét, pedig ha ezt a kérdést ignorálod az olyan, mintha öttusában az egyik versenyszámban nem állnál rajthoz.

Egy titkos stratégia

Vannak jól működő álláskeresési módszerek, de a kiemelkedő eredményekhez még ennél is több kell. Az elmúlt 2 évben tökélyre fejlesztettem egy egyedi stratégiát, amivel újra és újra példátlan eredményeket érek el az ügyfeleimmel:

“Tulajdonképpen 100%-os lett a jelentkezés/visszahívási rátám. Minden cégtől kaptam megkeresést és a sikeres telefonos interjúbeszélgetéseket követően kaptam időpontot személyes találkozókra is.”  – Tibor

Az egyedüli állásszerző tanácsadó Magyarországon, aki garantálja a sikeredet.

A CV Shark az egyedüli olyan magyar vállalkozás, ami nem csak tanácsot ad, hanem eredményt is garantál az elhelyezkedni vágyó álláskeresőknek. Nem fejvadászattal foglalkozom, nem a munkaadó cégek megbízásából választok ki és közvetítek munkaerőt, hanem közvetlenül az álláskeresőknek segítek az elhelyezkedésben.

Erdőssy Gellért

Founder&CEO

Erdőssy Gellért szolgáltatások

Miért éri meg az All-Inclusive Csomagot választanod?

  • Minden szükséges támogatást megkapsz, ami ahhoz kell, hogy a lehető legrövidebb időn belül új állásod legyen. Megírom a pályázati anyagod, kidolgozunk egy olyan stratégiát, amivel megtalálod a legjobb lehetőségeket és felkészítelek az állásinterjúra és a béralkura is.

  • Ha velem dolgozol, akkor gyakorlatilag direktben azért fizetsz, hogy biztosan sikerül. Ráadásul az All-Inclusive Csomag egy olyan befektetés, ami az új fizetésedből többszörösen megtérül majd.

  • Az egyedüli olyan állásszerző megoldás ma Magyarországon, ahol az együttműködés addig tart, amíg eléred a közösen kitűzött célokat. Végigkísérlek a teljes folyamaton. Mindig pontosan tudni fogod, hogy mi a következő lépés.

MIT MONDANAK RÓLAM, AZOK AKIK VELEM DOLGOZTAK?

Tibor (35 éves, szakterület: IT)

“Kiválóan építetted fel a rendszert, amiben együtt dolgoztunk. Folyamatosan azt éreztem, hogy igen itt Én vagyok a középpontban és minden egyes szó vagy mondta a javamat szolgálja.

100%-os lett a jelentkezés/visszahívási rátám. Minden cégtől kaptam megkeresést és a sikeres telefonos interjúbeszélgetéseket követően kaptam időpontot személyes találkozókra is.

Azt gondolom, hogy alig egy hónappal a közös munka elkezdése után munkába állok egy olyan munkakörben, amire már évek óta vágyom akkor ezzel mindent elmondtam.”

Katalin (52 éves, karrierváltó: közoktatásból IT területre)

“Gellérttel öröm volt együtt dolgozni. Igazán profi szakember, hatalmas rálátással és háttérismeretekkel. Ha valamire véletlenül nem tudott kapásból válaszolni, másnapra utánanézett. A reakcióideje elismerésre méltóan gyors. Tökéletesen érzi, hogy mikor van szükség gyorssegélyre, milyen szavakkal lehet fellelkesíteni az esetleg csüggedő álláskeresőt, és egyszerűen ragadós az a jókedv és “semmi sem lehetetlen” attitűd, ami sugárzik belőle. Az általa átírt önéletrajzom kézhezvételekor azonnal láttam, hogy itt egy olyan útra lépek, ami addig elképzelhetetlen lehetőségekhez juttat, és Gellért lelkiismeretesen végigkísért ezen az úton. Nagyon köszönöm! Bátran ajánlom, vegyétek igénybe a segítségét!”

Péter (27 éves, szakterület: tanácsadás)

“Gellértet azért kerestem fel, hogy külföldi szakmai tapasztalat után Magyarországra hazatérve segítsen az elhelyezkedésben. A közös munkát végig Skype-on és e-mail-en keresztül folytattuk. Első beszélgetésünkön részletesen átbeszéltük korábbi tanulmányaimat, szakmai tapasztalataimat. Gellért az ezután elkészített önéletrajzban és motivációs levélben kiemelte összehasonlítható, elért eredményeimet, értékes tapasztalataimat és készségeimet.

A két dokumentum pár napon belül elkészült a megcélozni kívánt szakterület figyelembe vételével. A közös munkát az interjú kérdésekre adott válaszok gyakorlásával, szituációs gyakorlatokkal folytattuk, ahol végiggondolt és magabiztos válaszokat építettünk fel. Szerettem volna gyorsan haladni, Gellért ebben partner volt, hetente többszor beszélgettünk, gyakoroltunk, eredményesen tudtunk egyre részletesebb, mélyebb interjú témákról beszélgetni. Gellért többféle interjúztatót és interjú helyzetet alakított ki, hogy később minimalizáljuk az esetleges váratlan helyzeteket.

Szerettem a közös munkát, a felmerült kérdéseimre azonnal válaszolt, éreztem a folyamatos fejlődést a közös munka során, ami később a HR-es és szakmai interjúkon is tapasztalttá, rutinossá és magabiztosabbá tett.

Együttműködésünk eredményes volt, olyan pozícióban sikerült elhelyezkednem, ahol inspiráló környezetben, folyamatos tanulási és fejlődési lehetőségek mellett az egyetemi tanulmányaimat és szakmai tapaszalatomat felhasználva tudok dolgozni. Ajánlom Gellértet, mivel széleskörű ismeretei vannak a munkaerőpiaci trendekről, az egyes szektorokról, közvetlen és barátságos a személyisége, így hamar megtaláljátok a közös nevezőt, valamint folyamatosan motivál és segít célod elérése érdekében. Következő munkahely váltáskor is kérném Gellért segítségét.”

András (36 éves, szakterület: pénzügy)

“Amikor megtudtam, hogy egyik napról a másikra véget ér a karrierem a banknál, akkor rögtön megkerestelek. Egy hirtelen krízishelyzet állt elő az életemben. Mivel élesben már 13 éve nem interjúztam ezért féltem a helyzettől és nem igazán tudtam, hogy mik azok a paraméterek, amiknek meg kell feleljek.

A veled való közös munkában két dolog volt nagyon jó: 1, Abszolút profi szakmai segítséget kaptam (CV összerakás, Linkedin networking, jól felépített rendszerek) 2, Folyamatosan ott voltál mellettem, mint egy mentor. Ha kellett, akkor elértelek és ez lelkileg nagyon fontos volt. Ezeket a témákat az ember nem tudja megosztani se a barátokkal, se a családdal, senki mással, mert értelemszerűen nincsenek benne ezekben. Maximum tudnak adni egy általános bátorítást, de ez még mindig vajmi kevés ahhoz viszonyítva, mint egy olyan szakemberrel beszélni, aki napi szinten ezzel foglalkozik.

A munkádat 3 szóval tudnám legjobban jellemezni: segítőkész, professzionális és proaktív. Az külön tetszett, hogyha vannak ismerőseid, akkor megpróbálod a saját kapcsolatrendszeredet is használva segíteni. Leginkább annak ajánlanám, hogy veled dolgozzon, aki valamilyen krízishelyzetben van. De azoknak is hasznos lehet, aki állásváltásban gondolkozik és valamilyen teljesen más területre akar átmenni. Ez alatt nem csak azt értem, hogy valaki több pénzt akar, vagy egy másik logó alatt akarja ugyanazt csinálni, hanem arra gondolok, hogy valami teljesen másba kezdene bele, mondjuk szeretne banki szférából egészségügybe váltani.”

MINDEN KÉRDÉSEDET MEGVÁLASZOLTAM

A lenti kérdések szinte mindent tisztáznak az ALL-INCLUSIVE CSOMAGGAL kapcsolatban.
Ha már csak az jár a fejedben, hogy: “Hogy hogyan rendelhetem meg?” akkor görgess az oldal legaljára.

Bátran kereshetsz a cvshark@cvshark.hu-n vagy a +36304904282-es számon.

Általában minimum 10-15 órát dolgozom valakivel. Ebben benne vannak a konzultációs alkalmak és az önéletrajz és motivációs levél elkészítése is. Nagyjából 4-5 alkalommal szükséges találkoznunk, ami jellemzően elég ahhoz, hogy ugrásszerűen megnőjön a lehetőségek száma. Ilyenkor természetesen a siker sem várat magára sokat. De amennyiben indokolt, akkor tovább is tarthat a közös munka. Bár többnyire ennyi idő alatt már sikerül eljutni A-ból B-be.

Jellemzően heti egy konzultációval érdemes számolni. Ezek a találkozók általában 1-2 órásak. De ez attól is függ, hogy éppen hol tart a folyamat. Nincs olyan, hogy valamit félbe hagyunk. Mindig befejezzük, amit elkezdtünk. Nincs megválaszolatlan kérdés. Mindig a tökéletes végeredményre törekszünk.

Ha esetleg úgy éreznéd, hogy nem azt a minőséget kapod, amire számítottál vagy csak egyszerűen nem vagy elégedett valamivel, akkor lehetőséged van megszakítani az együttműködést. Ebben az esetben azonnal és kérdés nélkül visszafizetem neked a csomag árát. Azért adok garanciát, mert tudom, hogy ha velem dolgozol, akkor kiemelkedő eredményt érsz el.

Az esetek döntő többségében pár napon belül sikerül megejteni az első találkozót. Mindent annak rendelek alá, hogy a lehető leghamarabb sort tudjunk rá keríteni. Ez mindkettőnknek közös érdeke. Ha úgy alakul, hogy extra sürgősen szükséged van a segítségemre, akkor mindent meg fogok tenni annak érdekében, hogy kiszolgáljalak.

A lehető legtöbbet tudom kihozni a pályázati anyagodból, hiszen objektíven és szakértői szemmel tudok rátekinteni a múltadra. Pontosan tudom, hogy egy adott tapasztalatot, hogyan kell úgy kommunikálni, hogy az kivívja a kiválasztást végzők figyelmét. Tisztában vagyok a legújabb trendekkel, így nem egy átlagos önéletrajzot és motivációs levelet kapsz, hanem egy olyat, ami kiemel az álláskeresők tömegéből. Pályázati anyagod azokat a készségeidet és tapasztalataidat, fogja kidomborítani, ami egy számodra kedvező döntés meghozatalához szükségesek.

A közös munka során pontosan meghatározzuk azt, hogy milyen irányba fogsz elindulni és mik lesznek azok a pozíciók, ahova pályázol. Az állásra optimalizált pályázati anyagod már ennek tükrében készül. Az első konzultációt követően pontosan tudni fogom, hogy mik a céljaid, mik az adott terület elvárásai és mik azok az erősségek, amiket reflektorfénybe kell állítanunk annak érdekében, hogy felkeltsd a kiválasztást végzők figyelmét.

Az önéletrajz és motivációs levél megírását megelőzően az első konzultáció során átbeszéljük a teljes szakmai múltadat. Minden részletre kiterjedően képbe kerülök a tapasztalataiddal, készségeiddel. Pontosan tudni fogom, hogy egy adott munkakörben mik voltak a feladataid és a legnagyobb elért eredményeid. A pályázati anyagodat már úgy írom meg, hogy minden adat rendelkezésemre áll. Nem varázslatról van szó. Jó pályázati anyagot én is csak úgy tudok írni, ha minden szükséges információ a birtokomban van. Mivel napi szinten írok önéletrajzokat és motivációs leveleket ezért pontosan tudom, hogy a konzultáción mit kérdezzek annak érdekében, hogy minden fontos információhoz hozzájussak.

A konzultációk többnyire Skypeon/Zoomon történnek, de indokolt esetben személyesen is találkozunk. Ezekre a találkozókra Budapesten kerül sor egy közösen megbeszélt helyen és időpontban. Amennyiben nem élsz Budapesten, akkor marad a Skype és a Zoom.

Természetesen, ha kérdésed van, akkor telefonon és emailben is elérsz, a konzultációkat követően is. Megpróbálok minden megkeresést 24 órán belül megválaszolni.

Az önéletrajzot és a motivációs levelet magyar vagy angol nyelven készítem el. Az esetek döntő többségében angolul készülnek az anyagok.

Igen, ráadásul nem is akárhogyan. A megközelítésem nagyon közel áll a globálisan elfogadott amerikai módszertanhoz. Olyan pályázati anyagod lehet, mint egy nyugati elit egyetemen végzett jelentkezőnek. És ez garancia a sikerre.

Feltétlenül! Ez alapvető elvárás magammal szemben. Az első találkozó során mindig lefektetjük a célokat és egyeztetjük, hogy mivel, mikor és mennyi időt fogunk foglalkozni. Minden lépés kristálytiszta és átlátható kell, hogy legyen. A konzultációkat követően minden esetben összefoglaló emailt kapsz a teendőkről, és arról, hogy pontosan miben maradtunk, és milyen témákat érintettünk. Így neked is könnyebb lesz majd az átbeszélt dolgokat tudatosítani és gyakorlatba ültetni.

Nem korlátlan, hiszen az fizikailag kivitelezhetetlen lenne, és nem lenne reális vállalás. Azonban még soha nem volt arra példa, hogy valakit hazaküldtem volna egy megválaszolatlan kérdéssel, vagy megszakítottuk volna a konzultációt valami kellős közepén. Mindig megbeszélünk minden kérdést és a közös munkát akkor fejezzük be, amikor készen vagyunk.

Mindkettőnknek az az érdeke, hogy gyors eredményeket érjünk el közösen, így azon vagyok, hogy az első találkozót követően legkésőbb 1 héten belül megkapd a kész önéletrajzot és motivációs levelet.

Az elmúlt években újra és újra tapasztaltam, hogy nagyon speciális igényekkel és elvárásokkal keresnek meg a hozzám forduló álláskeresők. Ezért a velem való munkának a díjazását az első találkozó alkalmával egyeztetjük személyre szabottan.

Előre utalással tudod rendezni a csomag árát. Az utalást megelőzően elektronikus számlát állítok majd ki a részedre.

Ha bármi egyéb kérdésed felmerül, ami visszatartana attól, hogy igényeld az All-Inclusive Csomagot, írj nekünk bátran a cvshark@cvshark.hu email címre.

Az alábbi űrlap kitöltésével tudsz érdeklődni az All-Inclusive Csomaggal kapcsolatban

A megadott elérhetőségek egyikén hamarosan keresni foglak.

Elfogadom az Adatvédelmi Nyilatkozatot és az Általános Szerződési Feltételeket.